De persoon achter Mus Bloem & Sfeer

Wie is Mus?

Ik ben Marieke, geboren op 03 april 1980. De bijnaam Mus kreeg ik van mijn ouders, en die is blijven hangen. Ik vond het daarom leuk om deze ook toe te passen in mijn bedrijf. Van jongs af aan ben ik creatief bezig geweest, en vandaag de dag nog steeds iedere dag met veel plezier.

In september 2018 opende ik mijn eerste winkel in Elspeet. Aan de Apeldoornseweg 13a in een prachtige monumentale boerderij. Voor mij een droom die uitkwam. We hebben hier een sfeervolle winkel van ruim 80 vierkante meter van gemaakt.

Als enthousiaste onderneemster kan ik al mijn creativiteit en energie in onze winkel kwijt. Inkopen is voor mij elke dag weer een uitdaging (maar ook een feestje :-). Ik geniet ervan als onze winkel er altijd up-to-date bij staat. Dit doen we samen met ons geweldige team.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten inĀ  onze winkel!

Een warm welkom!

Liefs Marieke

Mus_met_Rouwboeket_zonder_achtergrond_1