De persoon achter Mus Bloem & Sfeer

Wie is Mus?

Ik ben Marieke, geboren op 03 april 1980. De bijnaam Mus kreeg ik van mijn ouders, en die is blijven hangen. Ik vond het daarom leuk om deze ook toe te passen in mijn bedrijf. Van jongs af aan ben ik creatief bezig geweest, en vandaag de dag nog steeds iedere dag met veel plezier.

In september 2018 opende ik mijn eerste winkel in Elspeet. Aan de Apeldoornseweg 13a in een prachtige monumentale boerderij. Voor mij een droom die uitkwam. We hebben hier een sfeervolle winkel van ruim 80 vierkante meter van gemaakt.

In Juni 2020 opende ik de VVV/streekwinkel het Brandpunt (nunspeterweg 1 Elspeet) Deze prachtige winkel in de voormalige brandweerkazerne heeft een metamorfose ondergaan. Opnieuw en sfeervol ingericht voor toeristische informatie (VVV), streek- en sfeerproducten gericht op de Veluwe. Ook kunt u hier terecht voor kerst en relatiegeschenken voor zowel particulier als zakelijk. (Zie voor meer info onze Brandpunt Pagina!)

In December 2020 heb ik in Garderen de bloemenwinkel le Ponpom overgenomen. Ook hier hebben we een sfeervolle bloemboetiek van weten te maken. Achter de winkel hebben we een ruimte waar we workshops geven.

Als enthousiaste onderneemster kan ik al mijn creativiteit en energie in deze winkels kwijt. Inkopen is voor mij elke dag weer een uitdaging (maar ook een feestje :-). Ik geniet ervan als onze winkels er altijd up-to-date bij staan. Dit doen we samen met ons geweldige Team.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in één van onze winkels!

Een warm welkom!

Liefs Marieke

Mus_met_Rouwboeket_zonder_achtergrond_1